Starity

Maite Perroni sikeresen zárta az évet

2012. január 06. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RBD egykori tagja, Maite Perroni teljes mértékben elégedett a múlt évvel.

hirdetés
Maite Perroni sikeresen zárta az évet

A tehetséges mexikói telenovellasztár, Maite Perroni elmondta egy interjú során, hogy teljes mértékben elégedett a múlt évével. A mexikói csillagnak hétéves pályafutása alatt jó néhány szerepet vállalt.

„Boldog vagyok, hogy olyan sorozatokban szerepelhettem, mint a Rebelde, a Cuidado con el Angel, a Mi Pecado vagy éppen az utolsó telenovellám, a Triunfo del Amor” – mondta a Televisa csillaga, majd hozzátette, hogy 2011-ben kipróbálhatta magát a műsorvezetésben is. A tavalyi évben ugyanis ő vezényelte le a Heritage Awardsot Washingtonban, William Levy és Eugenio Debrez társaságában, a Lunas del Auditoriót Mexikóban, vagy éppen Don Francisco év végi műsorát, a Feliz 2012!-t Miamiban.

A múlt évben egy duettet is felénekelt Marco di Mauróval, az A partir de hoyt, ami bekerült a legjobb öt dal közé, és idén március végén lesz egy hivatalos Maite Perroni-nap is Mexikóban, hogy ünnepeljenek a rajongókkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek