Starity

Heidi Montag továbbra is Britney Spears akar lenni

2012. január 06. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Hills egykori szereplője, aki ma már óriási melleiről és duzzadó ajkairól híres, a bukás ellenére is szeretne betörni a popiparba.

hirdetés
Heidi Montag továbbra is Britney Spears akar lenni

Hiába volt totális bukás Heidi Montag első albuma, a Superficial, ő még mindig híres énekesnő szeretne lenni.

A két lábon járó plasztika 2009-ben kifejtette, hogy le akarja körözni Britney Spearst, és nagyobb sztárrá válik, mint az egykori botrányhősnő valaha is volt. Első lemezére közel kétmillió dollárt költött, a befektetést azonban nem térült meg, mindössze hatezer darabot adott el belőle. A promotálás különleges módját választotta: 24 órás plasztikai műtétnek vetette alá magát, a kislábujjától a homlokáig mindent átszabatott magán, a sajtó pedig emiatt figyelt fel rá. Állítólag már megbánta a műtétet, és a csőd szélére jutott, de képes újra talpra állni.

Már tavaly nyáron szárnyra keltek a hírek, hogy hamarosan érkezik második albuma, de egészen idáig nem hallottunk felőle. A szőke cicababa Steve Moralesszel együtt vonult stúdióba, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Christina Aguilera, Jessica Simpson és Enrique Iglesias. Heidi továbbá azt is kikotyogta, hogy tavasszal jelenik meg az album, így már nem kell sokat várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek