Starity

Rihanna vigasztalja a válófélben lévő Katyt

2012. január 06. 16:04   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor kiderült, hogy Katy válik, mindenki döbbenten állt a dolgok előtt. Később arra is fény derült, hogy akár 20 millió fontot is bukhat, így azóta Rihanna tartja a Last Friday Night énekesnőjében a lelket.

hirdetés
Rihanna vigasztalja a válófélben lévő Katyt

Katy felett mostanság nagyon eljár a rúd, alig pár hete tudtuk meg, hogy válik, és a dokumentum aláírása után 20 millió fontot is bukhat, sőt a legújabb pletykák arról szólnak, hogy Russell már a közös Los Angeles-i otthonukat is felszámolta, ugyanis teherautókat láttak a ház előtt, amiket bútorokkal pakoltak tele.

Szerencsére azért van egy személy, aki kiáll Katy mellett, és átsegíti a nehéz napokon, aki nem más, mint Rihanna. A két énekesnő régebben is folyton együtt lógott, és úgy tűnik, nemcsak jóban számíthat Katy Riri társaságára, hanem rosszban is. Rihanna fodrásza is erről adott tanúbizonyságot, aki a következőket nyilatkozta a People magazinnak:

„Hamarabb hívta fel Rihannát, mint a szüleit, amikor a férje közölte, hogy elválik. Katy azóta minden este cseveg az énekesnővel, mert szégyelli magát a családja előtt, Rihanna pedig megérti őt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek