Starity

Dolly Parton: „Túl szigorúak vagyunk Miley Cyrusszal”

2012. január 07. 11:11   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dolly Partonnak meggyőződése, hogy a média gyakran igazságtalanul kritizálja keresztlányát, Miley-t.

hirdetés
Dolly Parton: „Túl szigorúak vagyunk Miley Cyrusszal”

Az egykori Hannah Montana nemrég botrányt kavart, amiért a barátaival azzal viccelődtek, hogy egy születésnapi partin „túl sok kib*szott füvet szívott”, ám később elmondta, hogy ezt csak viccnek szánta.

Kiderült, hogy Dolly Parton tud azonosulni keresztlányával, és reméli, hogy a fiatal csillag több magánéletet kap, amint belép a nőiesség korába. „Emlékszem, amikor annyi idős voltam, mint ő. Mindannyian egy kicsit túl szigorúak voltunk hozzá. Remélem, összetartja a dolgokat, mert egy egész világnyi feladata van, amit meg tud csinálni. Szemmel kell tartania a dolgokat, és bölcs döntéseket kell hoznia” nyilatkozta a countryénekesnő a Parade-nak.

Miley Cyrus nemrég tagadta, hogy személyes problémái lennének, bár Twitter-oldalára kitett egy érzelmes dalszövegrészletet a The Smiths együttes How Soon Is Now? című dalából: „Ember vagyok, és szükségem van a szeretetre, épp úgy, mint mindenki másnak.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek