Starity

Január végén érkezik Demi új kislemeze

2012. január 09. 15:03   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi második kislemeze egy lassú ballada lesz, mely a Give Your Heart A Break címet kapta. A dal a pop és dance elemeit ötvözi, de előfordulnak benne vonósok is.

hirdetés
Január végén érkezik Demi új kislemeze

Hat hónappal az után, hogy megjelent az énekesnő visszatérő dala, a Skyscraper, bejelentették, hogy január végén újabb kislemez érkezik! A dalt Josh Alexander és Billy Steinberg írta, akik a szám producerei is voltak.

A slágergyanús szerzemény azt meséli el, hogyan hullik szét egy kapcsolat. Talán a Give Your Heart A Break képes lesz megdobni az Unbroken kicsit gyenge eladási adatait, ugyanis az album nem igazán szerepel jó helyeken a listákon, pedig a Skysraper sikere után mindenki hatalmas eladott példányszámot várt.

Eredetileg nem ez a szám volt tervezve a második kislemeznek, hanem a Devvel közösen készített duett, a Who's That Boy?, amit még maga Demi is megerősített, de nem tudni, milyen okból kifolyólag vonta vissza a kiadó.

A dalszöveggel ellátott videó már felkerült az énekesnő VEVO-csatornájára, 24-én pedig érkezik a hivatalos kislemez!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek