Starity

László Attila márciusban adja ki albumát

2012. január 08. 21:09   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kis csillagot felkérte Balázs Fecó, hogy énekeljen vele egy duettet – amit Závodi Gábor stúdiójában vettek fel –, s nem sokkal később egy lemezkiadó már fel is karolta az erdélyi sztárt.

hirdetés
László Attila márciusban adja ki albumát

Sokan emlékeznek még László Attilára, aki most egy éve, hogy jelentkezett a Csillag születik harmadik szériájába. A kis csillag azonnal, mind a zsűri, mind a közönség tetszését elnyerve a döntőig menetelt, ahonnan végül győztesként került ki. Azóta minden megváltozott. Attila Kézdivásárhelyről Budapestre költözött, és rengeteg koncertre jár.

Időközben elárulta a Blikknek, hogy nemsokára stúdióba vonul, hogy felvegye élete legelső albumának anyagát. Tabáni István egyik zenészével, Dandó Zoltánnal egy fellépésen találkoztam. Závodi Gábor stúdiójában vettük fel a duettet Balázs Fecóval. A lemezkiadó támogatta, hogy velük dolgozzak.”

A híreket Závodi Gábor is megerősítette, aki elmondta, van még mit csiszolni a fiatal srác tehetségén: „Egy 15 éves fiúval csak modern albumot lehet csinálni. Attila még kiforratlan, ezért óvatosan közelítek felé, de tulajdonképpen könnyű vele a dolgom, mert a klasszikus popzenét és az akusztikus hangszerelést szereti. Ezeket ötvözzük majd”fejezte be végül beszédét a producer, aki jövő héten kezdi meg a munkát az ifjú tehetséggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek