Starity

Soerii & Poolek benevezett az Eurovízióra

2012. január 09. 19:07   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fröccsöntött frizurájú, frissen nyírt bajszú, meztelen női mellekhez tapadó Soerii & Poolek is benevezett az Eurovízióra.

hirdetés
Soerii & Poolek benevezett az Eurovízióra

Soerii & Poolek új dalukkal beneveztek az Eurovíziós Dalfesztiválra, melynek címe: Valahol messze. A számban – nem először – közreműködik a Supernem frontembere, Papp Szabolcs is.

A klip elején egy szomorú kisfiút láthatunk, aztán hamar kiderül, hogy azért bánatos, mert elveszett a kutyája, és csak remélni tudja, hogy még valaha visszatér hozzá. Később feltűnik benne az elveszettnek hitt öleb, aki nagyon szalad valahová – mint a későbbiekben kiderül, a kisfiúhoz tér vissza, hogy minden happyend legyen.

Az őrült zenekar elmondta, itt az ideje, hogy egy kis színt vigyenek az egyhangú dalok versenyébe. „A Csillag születikben már csalódtunk, most úgy döntöttünk, hogy elindulunk az Eurovíziós Dalfesztiválon. A legfrissebb, Valahol messze című dalunkkal pályáztunk, amiben a szakértelem és a hozzáértés találkozott a tudással. Nagyon unjuk, hogy középszerű, nyálas dalokkal képviselik az országunkat egy ilyen volumenű eseményen, ennél jóval többet kell nyújtani. Bízunk a győzelmünkben, mért is ne bíznánk, hiszen néhány évvel ezelőtt a szörnyeknek és zombiknak öltözött finn Lordi zenekar nyert. Mi még náluk is jobbak vagyunk" – mondta Soerii a Bors magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek