Starity

VV5: Kinga sorozatos hisztije vezetett a párbajhoz

2012. január 10. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kinga édesanyja szerint a villalakók tudatosan provokálták a lányt, hogy kihozzák a sodrából. Ezért kerülhetett rá a kiválasztást jelző kendő a hétvégén.

hirdetés
VV5: Kinga sorozatos hisztije vezetett a párbajhoz
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Való Világ játékosai már felére fogyatkoztak az indulás óta, így egyre kiéleződöttebbek a konfliktusok. Ám Kinga édesanyja szerint ezek az összezördülések tudatosak egyes villalakóknál, hiszen nagyon jól tudják, hogy a cselszövő nem bírja a kritikát, ezért múlt héten szándékosan kreáltak olyan helyzeteket, hogy Kinga hisztizni kezdjen.

Mivel az x-faktoros duett megnyerésével Vera és Csaba szerzett védelmet, Kinga az elmúlt napok történései alapján már sejtette, hogy nagy baj lesz. Péter, Eszter, Attila és Seherezádé nem titkolta, hogy összebeszéltek a jelek sorsával kapcsolatban, azonban Attila utolsó pillanatban visszalépett, mégsem Kingát választotta. Három szavazat viszont már elég volt ahhoz, hogy a cselszövő megkapja a zöld kendőt, erről pedig édesanyjának is megvan a határozott véleménye.

„Várható volt, hogy Kinga hamarosan zöld kendőt kap, de azt gondolom, az utóbbi pár napban a többiek tudatosan kreáltak olyan helyzeteket, amivel kihozták a sodrából. Amit Vera tett vele, gusztustalan volt” – mondta a Blikknek nyilatkozó édesanya, majd hozzátette – „Sokszor kiborul, és nem képes visszafogni magát, sok esetben nem úgy kellene reagálnia, ahogy teszi, de ennek az az oka, hogy egy 22 éves lány, aki eddig nem igazán szembesült azzal, hogy az emberek becsapják, hátba szúrják. Sok mindent kell még tanulnia, eddig boldog, szerető család várta, most viszont egyedül kell megküzdenie mindennel.”

Az édesanya azt is elmondta, hogy véleménye szerint Péterrel kellene megküzdenie lányának, mert egy ilyen győzelemmel megerősítheti villabeli pozícióját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek