Starity

Koreai lánybandák harcolnak az eladási rekordokért

2012. január 17. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két dél-koreai lánybanda az eladási listák élén állnak a japán albumukkal. De melyikük éri el előbb az egymilliós álomhatárt?

hirdetés
Koreai lánybandák harcolnak az eladási rekordokért

A Kara és az SNSD versengésbe fogtak, hogy kinek a japán albuma éri el előbb az egymilliós eladási rekordot.

Kara a Super Girl japán albumból 586 400 példányt adott el egészen január 9-ig. Az SNSD első japán albuma, a Girls' Generation pedig 734.800 példányban kelt el.

SNSD albumeladása vezet eddig, de Kara is jól teljesít, ráadásul a Super Girl november 23-i debütálását követő első öt napon első helyezett volt az Oricon listákon, és alig egy hónap elteltével már félmillió eladásnál jártak.

Ezzel az eredménnyel szemben az SNSD egy új dallal, és egy újracsomagolt albummal örvendeztette meg a japán rajongókat. Tehát azt, hogy ki fog nyerni egyenlőre nehéz megmondani.

Egyetlen egy koreai énekesnőnek sikerült eddig elérni az 1 millió eladott példányt Japánban, ő pedig Ázsia egyik legnagyobb csillaga, Boa. A fényűző eredméyt 2003 januárjában érte el a Valenti albummal, amely 12,4 millió példányban kelt el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek