Starity

VV Gergő felmelegítette régi kapcsolatát

2012. január 11. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gergő és Seherezádé közötti viszony némileg elbizonytalanította az alfahím egykori szerelmét, Csillát, de mára újra dúl a szerelem kettejük között.

hirdetés
VV Gergő felmelegítette régi kapcsolatát
Fotó: Blikk

Gergő már a párbaj alatt is célozgatott arra, hogy ott ül a nézőtéren kedvese, akivel ugyan szakítottak a bevonulás előtt, de mégis ugyanúgy szereti, mint korábban.

Hiába kerültek közel egymáshoz Seherezádéval a villában, Csilla már tudja, hogy számíthat Gergőre, ugyanis azóta mindent megbeszéltek, és lezárták a múltat.

„Amikor először megláttam, hogy Gergő és Seri között alakulóban van valami, összetörtem. Akkor döntöttem úgy, én is elkezdem élni a saját életemet, hiszen nem fogadtam cölibátust, ráadásul szakítottunk is” – mondta a Blikknek Csilla, aki először Gergő verse alapján, később pedig apróbb jelekből jött rá arra, hogy kettejük között még nincs mindennek vége.

Gergő főzőtudását már a villában is megcsillogtatta, kedvesét pedig sárgarépakrém-levessel és zöldséges rétessel kényeztette az első kettesben töltött napon. Állítása szerint az egész család vendéglátásban dolgozott, ezért áll hozzá ilyen közel ez a szakma, ráadásul büntetése alatt is szakácskodott.

Csillának nagyon ízlett az exvillalakó főztje, hamarosan pedig gyakrabban is élvezheti Gergő ízletes ételeit, ugyanis a tervek szerint összeköltöznek.

„Engem Siófokhoz köt a munkám, most nyitottam egy új fodrászszalont, ezért azt beszéltük, ő jön ide, és ha kell, ingázik a főváros, Siófok és Kapuvár között” – nyilatkozta Csilla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek