Starity

Megszületett Völgyesi Gabriella kisfia

2012. január 11. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Császármetszéssel született meg az énekesnő első babája kedd hajnalban. A kisfiút Martinnak hívják, és jó egészségnek örvend.

hirdetés
Megszületett Völgyesi Gabriella kisfia

Kisebb komplikáció miatt császármetszésre volt szükség a baba világrahozatalához, de a kisfiú makkegészségesen született 2,7 kilogrammal és 53 centivel. A Unique énekesnője a Blikknek számolt be szülési élményeiről.

„Egy héttel korábban érkezett, mint ahogy vártuk, de szerencsére teljesen egészséges kisbaba. Hétfő reggel már beindultak a fájások, de amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűntek, ezért az orvosommal való konzultálás után még elindultunk egy forgatásra. Először azt hittem, hogy itt az idő, de miután a nőgyógyász azt mondta, ez normális, nem gyanakodtam. Este hat óra körül azonban újra jöttek a fájások, és akkor már be is mentünk a kórházba, de hazaküldtek, hogy még mindig nem jött el a szülés ideje. Pár órával később azonban már egyértelmű volt, hogy hamarosan érkezik a baba”mondta a 34 éves édesanya a lapnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek