Starity

Alekosz: „Hajdú kielégítette az igényeimet"

2012. január 13. 04:04   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4. szériájának győztese, VV Alekosz a Tabu Tv kamerája előtt vallott őszintén a váltásról és nyereménye jelenlegi helyzetéről.

hirdetés
Alekosz: „Hajdú kielégítette az igényeimet"
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Miután Alekosz átszerződött a konkurens csatornához, az RTL Klub nem várt tétlenül, a jogi lépések eredményeként a valóságshow-hős akár a nyereményét is elveszítheti. Hogy miért ment át az ellenséges csatornához, és költözött be az Összeesküvőkbe, azt a Tabu Tv riporterének taglalta.

„A helyzet az, hogy én tényleg nagyon szerettem a realityt, a valóságshowt. És ahogy vége lett a Való Világnak, teltek a hónapok, és én azt vettem észre, hogy szükségem van egy olyan üzemre, mint a reality, mint amilyen a Való Világ volt. Éreztem a zsigereimben, hogy szeretnék még egy olyat, és mintha tudat alatt megéreztük volna egymást Hajdú Péterrel, ő megkeresett és mondta, hogy mi lenne, ha beköltöznék – én pedig viszonylag rövid gondolkodás után azt mondtam, hogy jó, menjünk, mert nekem erre van szükségem. Igaz, hogy csak egy hónap volt már csak hátra – jobb lett volna az elején -, de így is elég jó volt és úgy nagyjából kielégítette azokat az igényeimet, amelyekre nekem szükségem volt."

Jogi procedúra azonban még tart, és Alekosznak talán ki is kell kötöznie nyeremény lakásából. „Volt szó arról, hogy a nyereményeit, amint a Való Világ 4 alatt szereztem vissza kell adnom, de nem kellet eddig visszaadnom még semmit. Az autómmal járok, a lakást használom. A fizetésemet azt leállították, természetesen, mert elindult a jogi procedúra és hogy ennek mi lesz a vége azt még nem lehet tudni. Ennek az egésznek van egy menete, ami le fog zajlani valahogy.”mesélte Alekosz, aki közben azon is elgondolkodott, hogy most vajon több vagy kevesebb rajongója van-e.

„Történt itt egy számomra eléggé kellemetlen, de mégis érthető dolog, hogy a VV hivatalos oldalamat, ahol nagyjából 82.000 szimpatizánsom volt, de mégis törölve lett. Most éppen azon munkálkodom, hogy hogyan tudnám ezeket a szimpatizánsokat visszaszerezni, akár egy internetes felülettel vagy valamilyen más formában. Nőtt-e vagy csökkent-e, sajnos nem tudom megmondani. Biztosan vannak olyanok, akik furcsállják ezt az egész helyzetet, de én azt érzem, hogy akik engem megismertek azok teljesen értik, hogy nagyjából mi, miért történt.”számolt be Alekosz a riportnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek