Starity

Londonban játszódik az új One Direction-klip

2012. január 13. 18:06   |   Szerző: Timicsy008

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma újabb klippel örvendeztette meg a rajongókat a One Direction nevű formáció újabb. A dal, amelyhez videó készült, a One Thing.

hirdetés
Londonban játszódik az új One Direction-klip

Az angol fiúband a még múlt év ősszel, november 28-án forgatta le a háromperces videót a londoni Trafalgar-téren. A srácok Youtube-csatornáján már a klip megjelenése előtt sok előzetest és kulisszatitkot láthattunk, sőt december elején hallhattuk akusztikus változatban is, amit a fiúk a stúdióban vettek fel. Most, a What Makes You Beautiful és a Gotta Be You dalokhoz készült kisfilmek után megérkezett a banda legfrissebb videoklipje, a One Thing.

Immáron ez a harmadik kislemezük, ami a klip megjelenése előtt a slágerlistákon már előkelő helyet foglalt el. A dal valójában a nem rég megjelent Up All Night albumon található, ami január vége felé nálunk is kapható lesz.

A felvétel egyébként azért is különleges, mert itt mind az öt bandatag kapott külön szólókat, ahol még jobban lehet hallani, hogy mennyire tehetségesek. Ez vezette el őket odáig, hogy december közepén el kezdték a turnéjukat Nagy–Britanniában. De az amerikai rajongók sem csüggedhetnek, hiszen a One Direction a híres Big Time Rush-hal, egy amerikai együttessel fog turnézni a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek