Starity

Rózsaszínben és feketében tündökölt idén a CCMA

2012. január 14. 07:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon lezajlott az idei Critics' Choice Movie Awards. Az est két legmeghatározóbb színe a fekete és a rózsaszín volt, de rengeteg - a tavaszt idéző - ruhakölteményt csodálhattunk még.

hirdetés
Rózsaszínben és feketében tündökölt idén a CCMA

Mint minden díjátadón, a tegnapi Critics' Choice Movie Awardson sem csak a díjakat övezte nagy figyelem, a sztárok öltözékét is alaposan szemügyre vette mindenki. Voltak, akik remekül is festettek, viszont akadt olyan is, aki sajnos mellé nyúlt. Csak úgy, mint a People's Choice Awardson, a sztárok itt is a legkülönbözőbb színekben pompáztak. A feketétől kezdve a rózsaszínen keresztül a sárgáig minden szín megtalálható volt.

Az est egyik legmeghatározóbb színe a fekete volt. Nem is csoda, hiszen a fekete örök divat, és emellett remekül karcsúsít is. Charlize Theron egy különleges szabású Azzedine Alaia-estélyit választott magának, mely remekül állt neki, és azt is elérte, hogy szerelése ne tűnjön túl komornak. Kirsten Dunst is a feketére szavazott, azonban az ő Dior-ruhája már nem aratott akkora sikert, mint Charlize-é. Az alsó tüll rész kicsit ódivatúvá tette a színésznőt, és a selyem csíkok sem tettek jót a ruhának. Evan Rachel Wood tudta, hogy egy klasszikus darabbal nem lőhet mellé. Kitűnő választásnak bizonyult a pántnélküli, fekete Valentino-maxiruha, melyet a romantikus csipkedíszítés tett izgalmassá.


Charlize Theron / Kirsten Dunst / Evan Rachel Wood

Carrie Keagan egy fekete, tollakkal és toll mintákkal díszített nagyestélyit választott. A színésznő leginkább úgy festett ebben a szerelésben, mint egy tépett varjú, egyszóval nem a legjobb választás volt számára. Chloe Moretznél sem sokkal jobb a helyzet. A bőrből és szőrméből készült Chanel-ruhájában leginkább úgy tűnik, mintha a Gyűrűk urából szalajtották volna, ezenkívül a ruha rendkívül kövérítette is a fiatal Chloét. Judy Greer részéről nem volt rossz választás ez a csipkés felsőrésszel díszített koktélruha, azonban választhatott volna egy kicsivel kisebbet is, mivel ez kicsit bő volt rá.


Carrie Keagan / Chloe Moretz / Judy Greer

Olyan is akadt, aki a tisztaság, az ártatlanság színét választotta. Shailene Woodley egy Calvin Klein-estélyit választott, mely tökéletesen állt rajta. A ruha egyszerű, mégis nagyszerű. Lágy esése miatt rendkívül elegáns, és a sellő fazon remekül kiemelte Shailene tökéletes alakját. Ahna O'Reilly inkább kerülte a drámai hatást, és megmaradt a jól bevált kislányos fazonnál, mellyel ezúttal sincs gond. Ahna nagyon csinos volt ruhájában, melyet vörös haja és a sárga alsószoknya még jobban feldobott. Stacy Keibler igazi dívaként vonult végig a vörösszőnyegen. Fehér uszályos estélyije fantasztikusan állt rajta, és remekül hangsúlyozta George Clooney kedvesének hibátlan alakját.


Shailene Woodley / Ahna O'Reilly / Stacy Keibler

Persze olyan is adódott, aki ezt a két színt összekombinálta. Tilda Swinton egy különleges szabású kosztümöt viselt a díjátadó folyamán, és hiába nem vitte túlzásba öltözékét, mégis nagyon elegánsan festett. Michelle Williams egy Chanel-estélyit választott, azonban nem járt szerencsével. Olyan hatást keltett, mintha két ruhát vett volna egymásra, és a szörnyű szabás és a borzalmas virágos öv sem segített a helyzeten.


Tilda Swinton / Michelle Williams

Azt est nagy színe volt a rózsaszín is, mely idén tavasszal ismét hódítani fog. Viola Davis a rózsaszín, narancssárgába hajló árnyalatát választotta, mely remekül állt neki, és a Raoul-ruha szabása is kíválóan takarta hátrányait, és emelte ki az előnyös testrészeit. Missi Pyle egy pánt nélküli, púder színű nagyestélyit viselt a vörösszőnyegen, ami tökéletesen passzolt világos bőréhez. A csillogó díszítés még különlegesebbé tette a ruhát, és megakadályzta, hogy Missi öltözéke esetleg átcsapjon a „túl egyszerű” kategóriába. Busy Philippsnek egy pink ruhára esett a választása, mely lágy szabása miatt még a merész szín ellenére is elegáns maradt, és remekül állt Busynek is. Jessica Chastain azonban mellélőtt ezzel a mályvaszínű estélyivel. Nagyon sápította az amúgy is világos bőrű színésznőt, és vörös hajával sem volt igazán összhangban. A szabása sem volt a legelőnyösebb, a bő felsőrész erősítette a színésznőt, csak úgy, mint a vastag derékrész.


Viola Davis / Missi Pyle / Busy Philipps / Jessica Chastain

Kékben sem szenvedtünk hiányt, azonban ez a szín sem bizonyult minden esetben a legjobb választásnak. Berenice Bejo egy flitteres Elie Saab-ruhát választott a díjátadóra. A sötétkék szín remekül kiemelte a színésznő arcát, és a szabása is rendkívül előnyös volt számára. Wendi McLendon-Covey egy sötétkék estélyit választott a show-ra, azonban ez nem volt a legjobb döntés. A ruhának borzalmas anyaga volt, és a szabása is rég kiment már a divatból. Ezenkívül, még Wendinek sem állt jól, ugyanis nagyon szélesítette a csípőjét és környékét. Isabelle Fuhrman is egy gyönyörű ruhában pompázott. A szoknyarész olyan hatást keltett, mintha rengeteg pici tollból lenne összerakva, és remek egyensúlyban volt a fűzőszerű felsőrészével is.


Berenice Bejo / Wendi McLendon-Covey / Isabelle Fuhrman

Voltak, aki már teljesen tavaszi hangulatban voltak, és sárgába öltöztek a díjátadóra. Elizabeth Olsen egy hosszú ujjú minit választott Emilio Puccitól. Azonban a ruhán lévő sok minta nem éppen előnyére szolgált a legifjabbik Olsen lánynak. Az oldalán lévő körkörös minta optikailag nagyobbította az oldal és a fenék részét. Elle Fanning egy virágos Rodarte-ruhát választott, azonban a fiatal színésznő elveszett benne. A halvány, világos színek nagyon sápasztották is a lányt, így ez nem a legjobb választás volt számára. Diane Kruger egy Prada-ruhát viselt a ceremónián. Az összeállítás kifogásolhatatlan, remekül kiemeli a színésznő karcsú derekát, és a szín fiatalos lendületet ad Diane-nak.


Elizabeth Olsen / Elle Fanning / Diane Kruger

Penelope Ann Miller egy pezsgő színű, aszimmetrikus pántú estélyit választott. A ruha nem a legjobb, ugyanis túlságosan szürke összhatást kelt világos bőrével és ősz hajával együtt. Emma Stone mélyzöld, Jason Wu-ruhában tündökölt az este folyamán. A zöld szín nagyon jól illett vörös hajához, és a színésznő is nagyon csinos volt ruhájában.


Penelope Ann Miller / Emma Stone

Képek: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek