Starity

Rihanna Jay-Z-vel közös kislemezzel készül

2012. január 15. 23:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekeső legújabb albumáról a – Jay-Z-vel közös – Talk That Talk lesz az új kislemez. A szám már a harmadik kiadott dal lesz az azonos című korongról.

hirdetés
Rihanna Jay-Z-vel közös kislemezzel készül

Rihanna nem áll le a kislemezek kiadásával. Hatodik nagylemezéről már két klipes dal is érkezett. Az első a világszerte hatalmas sikereket elérő, Amerikában kilencedik hete listavezető We Found Love volt, a második pedig a You Da One, melynek pár hete jelent meg a fekete-fehér videoklipje.

Az énekesnő nemrég a Twitteren kérdezte meg rajongóit, hogy melyik dalból legyen az album harmadik kislemeze. A válaszok alapján kiderült, hogy a soron következő klipes dal a Where Have You Been, a Talk That Talk vagy a Roc Me Out lesz. Rihanna és kiadója végül úgy döntött, hogy a slágergyanús címadó szám lesz a kislemez. A durva szövegű, középtempójú dal producere a StarGate duó volt, akikhez az énekesnő rengeteg nagy slágere fűződik.

A Talk That Talk című számban nem kisebb hírnevű rapper működik közre, mint – a nemrég apává vált – Jay-Z, akivel Rihanna többször is dolgozott már. A népszerű énekesnő egyik leghíresebb dalában, az Umbrellában, és a rapper Run This Town című számában is szerepeltek már együtt. A két együttműködés hatalmas sikereket ért el, így valószínű, hogy ez ennél a dalnál sem lesz másképp.

Egyébként a Talk That Talk volt – a kislemezeket leszámítva – a legjobban teljesítő szám az album megjelenésekor a listákon, így talán ez lesz a tizenkettedik number one dala a tengerentúlon.

Rihanna nemrég azzal erősítette meg a hírt, hogy Twitteren bemutatta a szám hivatalos borítóját. A dal kiadási dátumát még nem tudni, de valószínűleg 2012 elején jelenik majd meg a kislemez és a várható videoklip is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek