Starity

Sarah Michelle Gellar bízik lánya ízlésében

2012. január 16. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Ringer című sorozat sztárja mindenben hallgat a gyermekére, olyannyira, hogy a kislány választotta ki a sztár estélyijét is a Golden Globe-díjátadóra.

hirdetés
Sarah Michelle Gellar bízik lánya ízlésében

Sarah Michelle Gellar számára nagyon fontos az anyaság. Úgy tűnik, hogy kislánya véleménye mindenben számít neki, hiszen a csodálatos kék-fehér Monique Lhuillier ruhát is a két éves Charlotte Prinze választotta édesanyja számára az Aranyglóbusz-díjátadóra.

„Vicces volt. Nem próbálgattam idén ruhákat, dolgoztam két hétig szinte folyamatosan. A ruhák ott voltak felakasztva, majd Charlotte besétált és rámutatott az egyikre, majd azt mondta, hogy ezt vegyem fel. Én pedig bíztam az ízlésében, és beleegyeztem. Nagyon beleélte magát. A cipőt és a ruhát is ő választotta ki nekem.” - mesélte el a The Ringer sorozat főszereplője az E! Newsnak.

A 34 éves színésznő régi fényében ragyogott az idei díjátadón, bár szingliként. Már-már szárnyra kaptak a hírek, hogy nincs minden rendben a házasságával, de Sarah megnyugtatta a nagyközönséget, hogy 12 éve tartó kapcsolatuk rendben van, csak Freddienek nem volt kedve a nyilvánosság elé jönni, inkább otthon tölti az estét a gyermekükkel, és focimeccset néznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek