Starity

Rihanna duettet készít Cheryl Cole-lal

2012. január 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi pacsirta, Rihanna és a brit énekesnő, Cheryl Cole duettet fog készíteni, amit még a héten felvesznek Los Angelesben!

hirdetés
Rihanna duettet készít Cheryl Cole-lal

Korunk egyik legkedveltebb énekesnője, Rihanna és az angolok kedvence, Cheryl Cole még a héten felveszik a közös dalukat! A The Daily Star hozta le elsőnek a hírt a készülő duettről, amit egy Los Angeles-i stúdióban fognak felénekelni. Egy bennfentes nyilatkozott a The Daily Starnak.

„Ez már elég régóta tervbe volt véve, de a sok elfoglaltság, például Rihanna turnéja miatt elég régóta húzódik. Eddig nem tudták megvalósítani, de most végre sort kerítenek rá” – mondta a forrás.

Ez a dal hatalmasat lendít majd Cheryl amerikai karrierjén, hiszen egy Rihanna-duett kulcs az USA-beli sztársághoz. Bár Angliában és Európában mindenki ismeri és szereti, de Amerikában még nem sikerült befutnia, az amerikai X Factorból pedig állítólag azért száműzték a zsűrik közül, mert angol akcentusa van.

Ti milyen stílusú duettet hallgatnátok meg tőlük?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek