Starity

Angelina Jolie vékonysága már beteges

2012. január 17. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő eddig sem telt alakjáról volt híres, ám a 2012-es Golden Globe Awardson már kórósan sovány kínézetével sokkolta a nagyérdeműt.

hirdetés
Angelina Jolie vékonysága már beteges

Angelina Jolie mindig is sovány alakjával hívta fel magára a figyelmet. Sosem tartozott a teltebb színésznők közé, de most már tényleg aggódnunk kell érte. Alig 40 kilójával, 172 cm-es magasságával és – a bébiszitter elmondása szerint – a napi két adag műzlijével sikeresen bekerült a kórosan sovány hírességek közé. Orvosai szerint is túlzásba viszi a koplalást és a fogyókúrát a színésznő. Elmondásuk szerint legalább tíz-tizenöt kiló plusszra lenne szüksége, hogy újra egy egészséges nő benyomását keltse

A 2012-es Golden Globe Awardson Angie megjelenése majdnem tökéletes volt. Gyönyörű, krémszínű estélyie tökéletes választás volt és a kiegészítők, a smink és a frizura is egy az egyben passzolt. Ám az összképet ronototta Miss Jolie csontsovány teste, ami valljuk be, most már tényleg kezd aggasztóvá válni. Karjain és lábain szinte nincs hús és a csontjai is szinte teljesen kilátszanak. Vajon a ruha alatt még szörnyűbb a látvány?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek