Starity

Megan és Liz Mace új dallal jelentkeznek

2012. január 20. 14:02   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ismered még a tehetséges ikreket? Ideje, hogy többet hallj róluk! A Mace lányok haladnak a hírnév felé.

hirdetés
Megan és Liz Mace új dallal jelentkeznek

Megan és Liz a Youtube-ról lehetnek ismerősek. Számos ismert slágert feldolgoztak már. Legutóbb Katy Pery – The One That Got Away és a Hot Chelle Rae – I Like It Like That című dalokat énekelték. Legújabb előadásuk azonban egy saját szerzemény, ami az Old School Love címet kapta. A lányok klipet is forgattak hozzá. Ez nem a csajok első klipje, ugyanis már jó pár saját dalukhoz készítettek videoklipet. Ilyen például a Run Away, a World's Gunna End, a Rest Of You, a Happy Never After, a Maybe Possibly és az Are You Happy Now is.

Általában a szerelemről vagy éppen annak elmúlásáról énekelnek, de az Are You Happy Now klipjükben egy igazán fontos dologra hívják fel a figyelmet. Ne ítéljünk el valaki csak azért, mert más, mint a többiek. Karácsonyi slágerük, az It's Christmas Time (amihez szintén készült klip) az iTuneson az egyik legkeresettebb dal lett.

A lányok szépen lassan haladnak a hírnév felé, a Facebookon több mint 188 ezer lájkolójuk van, és a Twitteren is több mint 92 ezren követik őket. Nem elég, hogy a lányoknak nagyon jó hangjuk van, még gyönyörűek is. Éppen ezért létrehoztak egy Megan and Liz Beauty oldalt is, ahol tippeket adnak haj, smink, öltözködés, sőt, még randizás terén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek