Starity

Kate Winslet lesz Kenneth Branagh filmjének főszereplője

2012. január 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

15 év után Kenneth Branagh és Kate Winslet újra együtt dolgozhat.A hírek szerint a színésznő lesz Branagh legújabb filmjének a főszereplője.

hirdetés
Kate Winslet lesz Kenneth Branagh filmjének főszereplője

Kenneth Branagh The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society címmel forgatja legújabb filmjét, amelyet egy interjúban felemelő és megindító románcként jellemzett – közölte a hírt az MTI.

Kate Winslet utojára 1996-ban dolgozott együtt Kennethel egy Hamlet-feldolgozásban, amelynek a főszereplője maga Kenneth Branagh volt. A művet négy Oscar-díjra jelölték.

A The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society egy könyvsiker feldolgozása, amely Mary Ann Shafer, és unokahúga, Annie Barrows azonos című regénye szolgált alapul. Barrows egyébként csak azután kezdett segédkezni a kötet megírásában, miután kiderült, hogy nénje halálos beteg lett. Mary Ann Shafer 74 évesen nem sokkal a könyv megjelenése előtt hunyt el.

A történet a második világháborúba kalauzolja az olvasókat. Főszereplője Juliat Ashton újságíró, aki fényt derít arra a történetre, hogy Guernsey szigetének lakossága miként járt túl a német megszállók eszén egy könyvklub létrehozásával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek