Starity

Bagosi Alexa gyerekeit hátrahagyva költözött el

2012. január 19. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bagosi Alexa karrierje a csúcson: énekesnőként és műsorvezetőként is befutott, viszont kétféle munkája miatt Budapest és Debrecen között ingázik.

hirdetés
Bagosi Alexa gyerekeit hátrahagyva költözött el

Bagosi Alexának sem állt meg az élet az X-Faktor után: jelenleg Budapesten énekesi karrierjét egyengeti, közben pedig – ahogy már korábban beszámoltunk róla – Debrecenben műsorvezetőként is dolgozik az Alföldi Tv slágerlistájában. Nem lehet könnyű, hiszen hetenként többször is meg kell tennie a két nagyváros közötti két és fél órás utat Ezért is döntött úgy, hogy Budapesten kivesz egy albérletet, amelyre az otttartózkodásai alatt lesz majd szüksége, családjától viszont nagyon sokat lesz távol.

„Azért döntöttem amellett, hogy Budapesten is szerzek egy albérletet, mert hál’ istennek rengeteg fellépésre hívnak, sok interjút kell adnom mostanában. Mivel nincs autóm, nagyon nehéz megoldani, hogy folyamatosan ingázzak a főváros és lakhelyem, Debrecen között” – nyilatkozta a Borsnak, majd hozzátette – „A gyerekek nagyon picik, számukra még fontos, hogy ne szakítsam ki őket a megszokott környezetükből, ezért nem akarom elhozni őket otthonról, és másik óvodába, bölcsődébe beíratni. Megpróbálom viszont úgy intézni, hogy ne sérüljenek, a lehető legtöbbször hazautazom hozzájuk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek