Starity

Lady Gaga összeköltözik Taylor Kinney-vel

2012. január 18. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre jobban forrósodik Lady Gaga és Taylor Kinney kapcsolata. Már egy ideje érdeklődnek az ingatlanosoknál, hogy összeköltözhessenek.

hirdetés
Lady Gaga összeköltözik Taylor Kinney-vel

A botrányhősnő, Lady Gaga és a vérfarkas, Taylor Kinney a poplady Yoü & I című klipjében szerepeltek együtt, ahol Taylor az énekesnő szerelmét alakította. A forgatás óta azonban a két sztár igencsak összemelegedett, már annyira, hogy össze is költöznének.

Viszont nem egy, hanem kettő lakást vesznek az Us Weekly információi szerint. Egyet Pennsylvaniában, ahonnan Taylor származik, és egyet New Yorkban, ahonnan a popdíva. Azért vesznek két lakást, hogy mindketten boldogok legyenek, s kapcsolatukat ne akadályozza a távolság.

„Az egyik lakás Taylor szüleinek háza közelében fekszik, a másik pedig a Nagy Almában – adta hírül egy belső forrás.

A napokban a botrányhősnőt már látták a városban, amint egy 1,7 millió értékű házat nézett meg. A lehetséges szomszéd pedig nem hagyta szó nélkül az esetet, szerinte ugyanis a hely tökéletesen megfelel arra a célra, hogy kipihenjék és elkerüljék a lesifotósok zaklatásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek