Starity

Jordin Sparks nagy nevekkel szeretne együtt dolgozni

2012. január 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves arizonai énekesnő nemrég még Whitney Houstonnal forgatott, de ő nem szeretné megszakítani a közös munkát a legendával, hiszen vele, valamint Mariah Carey-vel is szeretne együttműködni zenei téren.

hirdetés
Jordin Sparks nagy nevekkel szeretne együtt dolgozni

Jordin az In Touchnak adott interjúban több mindenre is kitért, így többek között arra is, hogy milyen volt fiatalabb korában Emma Stone társaságában játszani Phoenix egyik színházában: „Valóban mindketten tagjai voltunk a színháznak, amikor fiatalabbak voltunk. Emma csodálatos volt, bármiben remekül helytállt. Mindig drukkolok neki. És ő annyira szép.

Emma megnyerte a legutóbbi People’s Choice Awardot, Jordin pedig éppen az odavezető úton szökdécsel.

Az új filmem, a Sparkle mellyel éppen végeztem Whitney Houstonnal az 1976-os film remake változata. Az eredeti három lányról szól, akik be próbálnak törni a zeneiparba, miközben hullámhegyeken, s hullámvölgyeken mennek keresztül„ – mesélte Jordin. – ”Én a főszerepet játszom, azaz Sparkle-t, aki egy fiatal és naiv lányból végül nővé érik, és felfedezi saját hangját. Ez az egész voltaképpen hihetetlen volt. Egyszer énekeltem Whitney dalait egy hajkefébe, s ez azt tette lehetővé, hogy ő ott álljon mellettem, és megszidjon édesanyámként, mint a filmben. Ez a pillanat nagyon furcsa volt, de ugyanakkor bámulatos is. Ő annyira édes.

De Jordin nem hagyta el örökre a zene világát, hiszen amint véget értek a forgatások máris visszatért dalokat írni, és emellett még nagy reményeket is szöveget, két nagy névvel szeretne együttműködni: „Szeretnék Whitney Houstonnal, illetve Mariah Carey-vel dolgozni!

Jordin az American Idolról is beszélt: „Én még mindig hatalmas rajongója vagyok. A minap láttam az előzetesét, amíg az anyukámmal ültem, és elkezdtem sikítani. Nagyon izgatott vagyok, hogy jön az újabb évad. Remélem most is visszatérhetek úgy, mint eddig minden évben.

Hogy a Jordin-Whitney, valamint a Jordin-Mariah együttműködésből mi válik valóra még nem tudni, de az biztos, mindkét közreműködés eredménye egy-egy óriási sláger lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek