Starity

Hamarosan megérkeznek az HBO lányai

2012. január 20. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az HBO tovább gyarapítja saját gyártású sorozatainak számát, tavasszal ugyanis két újabb szériát is bemutat.

hirdetés
Hamarosan megérkeznek az HBO lányai

Idén tavasszal az HBO két sorozatot is indít, mindkettőt áprilisi premierrel. A Veep és a Girls nézettségét is számottevőre kalkulálják, ám a Girls kétesélyes: a nézők vagy nagyon fogják szeretni, vagy hatalmasat bukik – hiszen sokaknak erősen Szex és New York benyomást kelthet.

A Girls ugyanis hasonló témakört dolgoz fel – fiatal nők mindennapi problémái, pasik, divat – mint a Szex és New York, ám kissé esetlenebb verzióban: eme főhősnőknek nincs menő állásuk, nem a legújabb divat szerint öltözködnek, és testi adottságaikban sem tökéletesek. Ugyanakkor néhány Gossip Girl-elem is felbukkan majd benne.

Lena Dunham, a sorozat egyik főszereplője – és emellett írója és rendezője – a két széria közti hasonlóságról beszélt, illetve hogy miért nem ez lesz az új Szex és New York: „Azt tisztelem ebben a showban, hogy éppen olyan, mint a generációm női. Tudom, hogy van némi kötődés, hiszen nők New Yorkban, de úgy hiszem, teljesen másképp lett megoldva. A Gossip Girl tinikről szól, akik az Upper East Sideon élik ki magukat, a Szex és New York pedig a barátnőkről, a pasiügyekről, és munkáról szól. E két sorozat közötti teret nem töltötte be senki."

A sorozatot az amerikai tévénézők április 15-én, helyi idő szerint este fél tizenegyes kezdéssel láthatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek