Starity

All About Maggie interjúval kedveskedett magyar rajongóinak

2012. január 20. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

All About Maggie-t csodás hangja mellett hatalmas szívéért szeretik – egyre többen. A kanadai énekesnő hazájában is egyre népszerűbb lesz.

hirdetés
All About Maggie interjúval kedveskedett magyar rajongóinak

Nemrég jelent meg Maggie első videoklipje, amely a Spin Your Lieshoz készült, emellett decemberben kiadta első EP-jét, s hamarosan újabb klipet jelentet meg. De ne szaladjunk ennyire előre, ismerjük meg közelebbről a jövő hónapban 22. születésnapját ünneplő énekesnőt.

– Mit csinálsz mostanában, mi tölti ki a napjaidat? A Street Teamben követhetjük a postjaidat, de mi van az egyszerű, életvidám leányzóval? Hogyan kell elképzelni egy napodat?
– Nos, minden nap fordítok arra időt, hogy beszéljek a rajongóimmal. Imádom, de emellett szerintem nagyon fontos a rajongói kapcsolattartás egy előadó életében! A dalszövegírást is fontosnak tartom, mely nemcsak szórakoztató, hanem számomra az érzéseim kifejezésének egy módja mint egy terápia. Aztán ott van a gitárom, azon is szoktam gyakorolni, szeretnék jobb lenni, szóval minden nap fordítok időt erre is. Egyébként imádom a barátaimmal és a családommal tölteni az időmet, moziba menni vagy csak egy csésze tea mellett beszélgetni. Próbálok a zenének annyi időt szentelni, amennyit csak lehet, de a kapcsolataim is nagyon fontosak.

– Jársz most iskolába? Lesz – vagy van már – egyetemi diplomád? Vagy esetleg később koncentrálsz majd erre, a mostani elsődleges terved pedig, hogy a mi kedvenc világsztárunkká válj?
– Imádok tanulni, és úgy gondolom, hogy az oktatás igen értékes mindenki számára. Élveztem a középiskolát, jó jegyeim voltak – amik fontosak voltak nekem. Amikor végeztem, rájöttem, hogy a zene az, ami boldoggá tesz, Nashville-be mentem, ott pedig a zenei képzés mellett néhány üzleti kurzust is elvégeztem egy online egyetemen. Jelenleg csak a zenémre koncentrálok, perpillanat ez a legfontosabb.

– Ha jól tudom, Torontóban van egy magyar közösség, ismersz onnan valakit, vagy szoktál találkozni magyarokkal? Kivéve természetesen a családod.
– A nagymamám a hamiltoni közösség oszlopos tagja volt, ez a város nagyon közel van. Rengeteg magyar barátja volt, így én is még mindig kapcsolatban állok néhányukkal. Emellett pedig nagyon tetszik, hogy néhány igazán kedves online rajongóval hozott össze a sors. Egyszer kaptam magyar recepteket is, hogy próbáljam ki, nagy móka volt.

– Csak néhány hónap, és itt van Európa kedvenc tévéműsora, az Eurovíziós Dalfesztivál. Nyomon követted az elmúlt néhány évben? Ha igen, akkor volt olyan – nem csak győztes – akit nagyon megszerettél? Illetve ha a Magyar Televízió felkérne, hogy képviseld Magyarországot, mit mondanál?
– Ha felkérnének, hogy képviseljem Magyarországot az Eurovízión, nagy megtiszteltetés lenne – örömmel tenném. Nem vagyok biztos benne, hogy megfelelő beválasztható lennék, hiszen Kanadában születtem, és nőttem fel, de a családom Magyarországról emigrált, magamra pedig magyar-kanadaiként tekintek – a magyar kultúra és tradíció vett körül, amikor felnőttem.

A legtöbb ember szereti a hangod és a zenéd. A legutóbbi – s egyben első – videokliped decemberben jelent meg, Spin Your Lies címmel. Mikor jelenik meg a következő, és lehet-e már tudni, hogy melyik dalhoz készül?
– A következő klipes dalt a Lovesickhez tervezem megjelentetni, ami az EP-n található. Valentin-napon szeretném, ha megjelenne, mert szerintem remekül lehetne vele ünnepelni. Nagyon izgatott vagyok, hiszen kirobbanó lett a klip, amit forgattunk hozzá, az új koncepciót pedig imádni fogják a rajongóim.

– Említetted, hogy Eva Cassidy és Carole King inspirál a legjobban. Mi a helyzet emellett a fiatal tehetségekkel, ki a kedvenc amerikai/kanadai és európai előadód?
– Amikor a kedvenc előadóimra gondolok, akkor próbálom nem kategorizálni őket országok vagy korcsoportok szerint. Csak simán élvezem a zenét. Igen, Eva Cassidy és Carole King inspirálnak a legjobban, mert ők azok, akikre igazán fel tudok nézni, s tanulhatok tőlük, remek karrierjük van. Amikor a kedvenc előadóimra gondolok, akkor nehéz a választás, hiszen annyi remek zene van, amit szeretek. Imádom John Mayert, Justin Timberlake-et, a Maroon 5-ot, de a kedvenc bandám az ír The Script!

Az énekesnő rendkívül nyitott, minden rajongójának olyan hamar válaszol, ahogyan csak tud, így az interjú sem volt ellenére, sőt, kifejezetten örült a felkérésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek