Starity

Megjelent Gabriella Cilmi új dala és videoklipje

2012. január 21. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok teltek el úgy, hogy nem hallottunk róla, de most 2012-ben dupláz: megjelent az új dala és videoklipje.

hirdetés
Megjelent Gabriella Cilmi új dala és videoklipje

Hónapok óta nem hallottunk semmit a nagyszerű olasz és ausztrál énekesnőről, Gabriella Cilmiről. Most azonban hallat magáról, hiszen a napokban, pontosabban január 18-án jelent meg az új dalának a videoklipje a harmadik albumáról. A dal címe Vicious Love (magyarul Ördögi szerelem), amely már első hallgatásra is nagyon kellemes, habár teljesen különbözik a Sweet About Me, vagy a On A Mission című slágereitől és a többi dalától. 2010 óta nem jelent meg új száma egészen mostanáig, amely szerintünk nagyszerű kezdés volt.

A dalt és a videoklipet egyébként pár órája a hivatalos Twitter-oldalán közölte a rajongóival: „Srácok, remélem, tetszik a kis betekintő az új albumomról.” A Facebook-oldalán is beszámolt a nagy eseményről: „Mint tudjátok, nagyon el vagyok foglalva az új albummal és a dalszövegírással, s ezt dalt szeretném megosztani veletek köszönetként.”

A videoklipet Sam Wrench rendezte, amelyben egyébként új frizurával köszön vissza ránk. A klipet Gabriella hivatalos Youtube-oldalára töltötték fel először.

Bátran mondhatjuk, hogy Gabriella Cilmi harmadik albuma egész ígéretesnek tűnik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek