Starity

Avril Lavigne manikűrkollekciót tervez

2012. január 21. 15:03   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Salon Effects márka új tervezőre akadt, mégpedig Avril Lavigne személyében, aki ezennel körömmatricákat tervez.

hirdetés
Avril Lavigne manikűrkollekciót tervez

Lavigne már igen járatos a szépségiparban: eddig három különböző parfümöt és egy saját ruhamárkáját dobott a piacra – ahol saját maga tervezi meg a kollekciókat. Most pedig nem utolsó sorban körömmatricákat tervez a Salon Effectsnek. Ezek a matricák arról híresek, hogy körülbelül öt perc alatt el lehet készíteni, és nagyon dizájnosak.

Avril tizenkét különböző stílusút tervez, melyek áprilisban fognak megjelenni a boltok polcain. Lavigne-nek nagyon sajátos stílusa van, így olyan matricákra kell gondolnunk, melyek tulajdonképpen csillagokkal, halálfejekkel vagy leopárdmintákkal díszített apró körömékszerek.

Egy készlet 16 darab körömmatricát tartalmaz, körömpolírozót és körömreszelőt egyaránt. Szeretem a Salon Effects körömmatricákat. Gyakran csináltam már meg repülőn vagy autóban a körmeimet öt perc alatt” – nyilatkozta Avril, aki februárban fejezi be a Goodbye Lullaby promótálását Ázsiában.


A matricák doboza

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek