Starity

Lil Wayne könyvet ír börtönbeli élményeiről

2012. január 23. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű rapper, Lil Wayne könyvet ír börtönbeli élményeiről. 2010-ben ítélték el egy év letöltendőre és szabadulása után egyből kiadójához vitte az anyagot.

hirdetés
Lil Wayne könyvet ír börtönbeli élményeiről

A világ egyik legkedveltebb rapperét 2010-ben ítélték egy év letöltendő szabadságvesztésre, amit a Riker's Island nevű börtönben töltött le. Igaz a kiszabott egy évből mindössze 8 hónapot ült, mivel jó magaviselete miatt előbb szabadult, de így is elég ideje volt papírra vetni a börtönben töltött napjait. A könyvet a Grand Central Publishing idén novmeberben fogja piacra dobni.

Lil Wayne-t egyébként azért ítélték el, mert éles lőfegyvert találtak a turnébuszában, és nem volt fegyvertartási engedélye. Elkülönített cellában tartották, és miközben büntetését töltötte, odakintről mégegyet belérúgtak. Volt zenésztársa beperelte félmillió dollárra, amiért állítólag elfelejtette neki kifizetni a számok után neki járó részesedéseket. Ennek az ügynek még nincs fejleménye, de miután kijött az intézetből elkészítette Tha Carter IV. című albumát, amivel hatalmas sikert aratott, és karrirje azóta is felfelé ível.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek