Starity

Véres poszterrel gratulálnak Nina Dobrevnek

2012. január 25. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók stábja úgy döntött, a bolgár szépségnek egy nem mindennapi poszterrel gratulál az eddigi sikereiért.

hirdetés
Véres poszterrel gratulálnak Nina Dobrevnek
Fotó: Yu Tsai

A Vámpír naplók sztárja, Elena megformálója, Nina Dobrev döbbenetesen kezdte az idei évet, amikor megkapta a People's Choice Awards díjátadón a kedvenc TV-sztárnak járó közönségdíjat. A sikeres vámpírshow stábja úgy döntött, hogy a bolgár szépségnek egy saját poszterrel gratulál.

A mesterművön Elena látható egy lélegzetelállító, elfolyó, vérvörös ruhában a következő felirattal: „Hát nem innivaló?” Nina, akinek a közönségdíj megszerzése volt az egyik álma, teljes mértékben megérdemelte az elismerést. A 23 évével nem csak az ismert TV-sztárokat, mint Eva Longoria vagy Blake Lively szorította hátra, hanem a közönségdíj történetében elsőként gyűjtötte be úgy a szavazatokat, hogy a neve eredetileg nem szerepelt a szavazólapon.


Fotó: The CW

A poszteren kívül a CW gyártott egy promóvideót is, mely Dobrev eddigi legmellbevágóbb jeleneteit tartalmazzák, hogy ezzel fejezzék ki a tiszteletüket színésznőjük iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek