Starity

Sorozatsztárok a Gloriana új klipjében

2012. január 25. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült Gloriana vadonatúj (Kissed You) Good Night című videoklipje, amelynek főszerepeit ismert sorozatsztárok alakítják.

hirdetés
Sorozatsztárok a Gloriana új klipjében

Január 13-án mutatta be az amerikai ABC Family a Gloriana vadonatúj videoklipjét, amely az első zenei videójuk azóta, mióta Cheyenne Kimball kilépett az együttesből. A CMT internetes oldal pedig 17-én töltötte fel a kisfilmet, amely akkor még a magyar nézők számára nem volt elérhető. Azóta azonban már a YouTube videomegosztó portálra is felkerült, így már mi is megnézhetjük.

A (Kissed you) Good Night címet viselő kisfilm érdekessége, hogy a főszerepeket két sorozatsztár játsza. A fiatal szerelmeseket nem mások, mint a Tuti gimi című filmsorozatból ismert Tyler Hilton és a The Secret Life Of The American Teenager című széria sztárja, Megan Park keltik életre.

Tyler és Megan a valóságban már randiztak is egymással, így bizonyára nem esett nehezükre, hogy a történet szerint odavannak egymásért. Arról nem is beszélve, hogy már dolgoztak is együtt: a Charlie Barlett című filmben szerepeltek mind a ketten még 2007-ben. Érdekesség, hogy egyikük számára sem ismeretlen a zene világa: Tyler ismert szólóénekes, emellett pedig főszerepet játszott Taylor Swift Teardrops On My Guitar című videoklipjében, Megan pedig jelenleg a Frank And Derol együttesben énekel és gitározik Brandi Cyrus és Codi Caraco oldalán.

A klipet egyébként már díjra is jelölték, a CMT Teddy Awards Legjobb Videoklipes Csók kategóriában versenyez a szavazatokért más countrysztárokkal szemben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek