Starity

Lady Gaga szülei éttermet nyitnak

2012. január 27. 16:04   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga szülei február elsején megvalósítják régi álmukat, és éttermet nyitnak New York belvárosában.

hirdetés
Lady Gaga szülei éttermet nyitnak

Az étterem a Joanne Trattoria nevet kapta, és olyan ételek lesznek rajta az étlapon, amelyeket Lady Gaga is szívesen evett gyerekkorában, és amik egyben a kedvencei voltak. Ezeken kívül olyan ételeket is felszolgálnak, mint Papa G csirkéje, amelyet Gaga apja elhunyt nővére ihletett.

Az étteremnek lesz egy belső udvara, belül pedig olaszos dizájn fogadja majd a látogatókat, és persze néhány családi fotó is dísziti majd a falat. Viszont a rajongók hiába mennek oda abban a tudatban, hogy a kedvencükről akár egy személyes dolgot is láthatnak, Joe Germanotta, a Mother Monster apukája kijelentette, hogy nem lesznek majd Grammy-díjakat, képeket, meg hasonló dolgokat ábrázoló dolgok Gagáról. Azt is hozzátette, hogy lányuk még csak nem is társtulajdonos az étteremben.

Az árak 25-30 dollár között lesznek, de annyi bizonyos, hogy a little monstereket az árak sem fogják majd vissza, ha a kedvencük kedvenc ételét fogyaszthatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek