Starity

Bizarr! Mi folyik Christina Aguilera lába között?

2012. január 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Aguilera külsejét az utóbbi időben meglehetősen sok kritika éri, és úgy tűnik, a 31 éves énekesnő most sem ússza meg - ezúttal szó szerint - szárazon.

hirdetés
Bizarr! Mi folyik Christina Aguilera lába között?

Christina Aguilera az elmúlt hónapokban számtalanszor lett a kritikusok céltáblája, lassan többet szerepel az újságok címlapján öltözködési stílusa és szaporodó kilói miatt, mint a dalaival vagy fellépéseivel.

A hétvégén a sztár az egykori kiváló blues énekesnő, Etta James temetésén vett részt, ahol fel is lépett. Bár fekete kosztümje ezúttal nem sok kívánnivalót hagyott maga után, ezúttal is sikerült a fellépése helyett valami egészen másra felhívnia a figyelmet.

Az előadása közben készült képeken ugyanis tisztán kivehető, amint kis barnásvörös cseppek gördülnek végig Christina lábán, egészen a lábfejéig. Az egyik elmélet szerint az énekesnőt utolérték nehéz napjai, amik szemmel láthatóan felkészületlenül érték, a másik kevésbé bizarr elképzelés szerint a rosszul felvitt önbarnító spray adta meg magát a hőmérsékletnek.

Bármi is legyen az igazság, Christina újra tett arról, hogy a lapok ne az énektudásáról cikkezzenek.


Fotó: popledge.co.uk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek