Starity

Swarovski-kristályokból álló portrét vásárolt Rihanna

2012. január 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Százezer angol fontot költött el a minap a barbadosi énekesnő, aki egy Swarovski-kristályokból kirakott Marilyn Monroe-portéval lett gazdagabb.

hirdetés
Swarovski-kristályokból álló portrét vásárolt Rihanna

65.000 kristályból készült az a Marilyn Monroe-portré, amelyet Rihanna a napokban vásárolt Claire Milnertől. A barbadosi szépség ugyanis a brit művészt kérte meg rá, hogy készítse el a szexszimbólumként emlegetett hollywoodi ikon képmását.

Az érdekesség azonban nem a kristályokban és az értékében rejlik, hiszen a négy hónapos munka gyümölcse még a színét is változtatja! Milner, bevallása szerint, igyekezett minden erejével azon lenni, hogy tükrözze a szomorúságot Marilyn szemeiben, s az eredmény még Rihannát is megdöbbentette, aki odáig és vissza van az elkészült műtől.

Idén augusztusban lesz Marilyn halálának 50. évfordulója, így lehet, hogy épp emiatt döntött úgy a You Da One énekesnője, hogy megemlékezik az ikonról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!



Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek