Starity

Lana Del Rey azért ivott, mert félt a haláltól

2012. február 02. 08:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Video Games énekesnője nemrég alkoholproblémáiról mesélt egy interjúban. Lana elárulta, hogy a haláltól való félelme miatt kezdett el inni.

hirdetés
Lana Del Rey azért ivott, mert félt a haláltól

A mostanában rengeteget támadott és a viták középpontjában lévő felfedezett, Lana Del Rey nemrég a The Telegraph-nak adott interjút, melyben elárulta, hogy tinédzserkorában neki is rengeteg problémája akadt az alkohollal. A függősége mögött pedig komolyabb okok voltak, mint azt gondolhatnánk.

„Amikor nagyon fiatal voltam, nálam valamilyen szinten mindig ott volt az a tény, hogy anyám és apám, és mindenki más is meg fog halni egy nap, ahogyan én is. Ez egyfajta filozófiai válság volt nálam. Nem tudtam elhinni, hogy halandóak vagyunk. Valamilyen oknál fogva ez a tudat beárnyékolt mindent. Boldogtalan voltam egy ideig, és valahogy minden baj összejött. Ilyenkor rengeteget ittam. Ez egy nagyon nehéz szakasza volt az életemnek” – mesélte a nemrég felfedezett énekesnő.

Lana tehát a legtöbb emberrel ellentétben a haláltól való félelme miatt fordult az alkoholhoz, és új lemezének címe, a Born to Die is találóan az énekesnő félelmeire utalhat. Az is kiderült, hogy Del Rey azóta már régen nem iszik. Az énekesnő tinédzserkoráról és annak nehézségeiről a pár napja megjelent albumán lévő This Is What Makes Us Girls című dalában mesél.

A várva várt Born to Die nagylemez január 27-én jelent meg először, és azóta igen népszerűnek bizonyul. A korong a legtöbb országban már első helyen áll az iTunes albumlistán, beleértve az Egyesült Királyságot, Franciaországot és Németországot is, és 31-étől már az Egyesült Államokban is number one az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek