Starity

Nyáron érkezik a Step Up negyedik része

2012. február 03. 19:07   |   Szerző: isheaes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a Step Up negyedik része nyáron kerül bemutatásra, illetve már az első trailert is megnézhetjük.

hirdetés
Nyáron érkezik a Step Up negyedik része

Scott Speer 2011-ben kezdte el forgatni a népszerű táncos film negyedik részét, a Step Up 4-et. A napokban kiderült, hogy a rajongók elsőnek nyáron, július 27-én ülhetnek be a moziterembe, hogy megnézhessék az legújabb részt.

A szereplőgárdában egy ismerős arcot sem fedezhetünk majd fel, hiszen az előző részekből senki sem fog feltűnni. Mondhatni, a főszereplők is ismeretlenek még az emberek többségének.

A történet hasonló az előzőekhez. Adott egy lány, Emily (Kathryn McCormick), aki nagy táncos karrierről álmodozva érkezik meg Miamiba, egy gazdag üzletember lányaként. Emily nem sokkal később megismerkedik Seannal (Ryan Guzman), aki pedig egy fiú tánccsapat vezetője, és a lány édesapja – aki egyébként ingatlanfejlesztéssel foglakozik – éppen Sean lakását próbálja tönkretenni.

A jó hír az, hogy már az első trailert is megosztották a rajongókkal, illetve már azt is tudni lehet, hogy a filmet Magyarországon egy hónappal később az amerikai premier után, augusztus 30-án kezdik el vetíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek