Starity

Tinédzserként óvszert reklámozott Gwyneth Paltrow

2012. február 02. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Gwyneth Paltrow színésznő szülei mindketten Hollywood-szerte ismert emberek voltak, keresztapja pedig egyenesen Steven Spielberg rendező, a bájos szőke színésznőnek ugyanolyan rögös volt az útja színészi karrierje elején, mint bárki másnak.

hirdetés
Tinédzserként óvszert reklámozott Gwyneth Paltrow

A szép szőke Gwyneth igazi hollywoodi lány, édesapja, Bruce producer, édesanyja, Blythe pedig színésznő volt, keresztapja pedig a világhírű rendező, Steven Spielberg. Az ember azt hihetné, ha ilyen közegben akar valaki színésznő lenni, nyert ügye van, Gwyneth azonban mégsem ezüsttálcán kapta meg a lehetőségeit.

Bár már tinédzserkorában elhatározta, hogy szeretne színészettel foglalkozni, ugyanúgy meghallgatásokra kellett járnia, mint azoknak az aspiráns sztárjelölteknek, akiknek nem volt semmilyen hátterük. Így fordulhatott elő, hogy Gwyneth élete egyik első munkája az Esprit cég kampánya volt 1991-ben, amelyben az óvszerhasználatért és a nemi úton terjedő betegségek ellen emeltek szót. A képen egy kevésbé szőke és félénk Gwyneth-et láthatunk, de már akkor sem félt ilyen komoly témákhoz adni az arcát.

Ha nem is ebben a kampányban fedezték fel a színésznőt, tapasztalatnak mindenképpen jó volt, hiszen még ugyanebben az évben kapott két kisebb szerepet a Rock n' roll sztori és a Hook című filmekben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek