Starity

David Beckham már nem akar meztelenül pózolni

2012. február 03. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Beckham elmondta, hogy többet nem szeretne meztelenül pózolni, mivel most már van egy kislánya is, és szégyenlősnek érzi magát.

hirdetés
David Beckham már nem akar meztelenül pózolni

Még mielőtt nem született volna meg a kis Harper Seven, és csak a három kisfiú – Brooklyn, Romeo és Cruz – alkották a Beckham család gyerek kategóriáját, David nem szégyellte magát, ha meztelenül kellett pózolnia, vagy ha csak egy szál semmiben sétált a házban, mivel fiai is ugyanezt csinálták.

Azonban amióta megszületett a kislány a Beckham családban, tavaly júliusban, David már nem mer meztelenül pózolni, mert nem hiszi, hogy a kislánya így kellene, lássa őt, sőt már a házban sem mer meztelenkedni.

„Azok az idők, amikor pucéran pózoltam, már a történelem részei. A házban is mindig egy szál semmiben járkáltam, és mivel akkoriban csak fiaim voltak, így nem volt gond, de most, hogy lányom is van, megváltozott a helyzet” – mondta David, aki karrierje során számtalan alsónemű reklámarca volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek