Starity

Márciusban jön Ayumi Hamasaki új albuma

2012. február 06. 15:03   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 21-én jelenik meg a J-pop császárnőjének, Ayumi Hamasakinak tizenharmadik albuma Party Queen címmel.

hirdetés
Márciusban jön Ayumi Hamasaki új albuma

Amikor kiderült, hogy Ayumi Hamasaki 12 új dalt vett fel Londonban, már miden rajongó várva várta egy új kislemez megjelenését. Ám tovább fokozták a kedélyeket, amikor kiderült, hogy Ayumi ismét drámában fog énekelni, ahol a How beautiful you are című dala hallható. Ám meglepő bejelntést tett, miszert nem egy kislemezzel rukkol elé, hanem hamarosan megjelenik tizenharmadik nagylemeze.

A 33 éves énekesnő új studió albuma március 21-én kerül a boltokba Party Queen névvel. A korongon összesen 14 új szám lesz és négy dalt filmesítenek meg (How beautiful you are, Return Road, Shake It♥, NaNaNa). Ayu énekesi karrierjében először fordul elő, hogy az új albumot nem előzik meg kiselmezek.

A korongot CD, CD+DVD vagy CD+DVD+2DVD formátumban lehet majd megvenni. A DVD a négy szám kisfilmjét, illetve a a klipek készítését foglalja magába. A három DVD-s formátum limitált számú lesz és Ayu legutolsó turnéja (Ayumi Hamasaki Countdown Live 2011-2012 Hotel Love songs) felvételeit fogja tartalmazni. Összesen 22 dalból áll a setlist.

Mellesleg az albummal egy napon szintén ugyanezzel a címmel photobookot is megjelentet a japán énekesnő. Többek között az album készítéséről lesznek fotók, de sajnos erről egyelőre csak ennyi információ áll rendelkezésünkre.

Egy kis ízelitő a How beautiful you are című dalból:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek