Starity

Phoebe Tonkint kolleganőjével hozzák hírbe

2012. február 06. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shelley Hennig és Phoebe Tonkin a The Secret Circle sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és azóta mindent együtt csinálnak.

hirdetés
Phoebe Tonkint kolleganőjével hozzák hírbe

A The Secret Circle sorozat készítői valószínűleg nem számítottak arra, hogy a sorozatban pont egy lány párosé lesz a legnagyobb rajongótábor. A Twittert és a Tumblrt is elárasztották azok a postok, amelyek annak adnak hangot, hogy a Fayet megformáló Phoebe Tonkin és a sorozatbeli totális ellentéte, Diana (Shelley Hennig) mennyire tökéletes párt alkotnak egymással. Ez mára már feltűnt a színésznőknek is.

„Nem is tudom mikor kezdődött. Azt hiszem a Twitteren láttam először. Mindenki összerakta a karaktereink nevét. Aztán mindenhol azt láttam, hogy ”Fayana„. Phoebe és én a való életben is nagyon sokat vagyunk együtt. Együtt töltjük a szabadidőnket, együtt járunk edzeni, együtt eszünk, sőt általában együtt is alszunk. Imádjuk egymást a valóságban, és képeket is szoktunk feltölteni, ez a rajongóknak is feltűnt. Valószínűleg ezért hozták össze a neveinket, de mára már mi is ezt tesszük.” – mondta el Shelley Hennig a Zap2it-nek.


A lányok imádnak együtt rosszalkodni mindenhol

A hírek szerint a sorozatban sem kell nélkülöznünk a közös jeleneteket, hiszen hamarosan egészen más megvilágításba kerül a két lány kapcsolata, sőt egy pizsamapartit is együtt töltenek, ahol sok titokról lehull a lepel. A The Secret Circle sorozat következő epizódját csütörtök este vetítik a tengerentúlon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek