Starity

Claire Holt sosem akart színésznő lenni

2012. február 07. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat gonosz szőke vámpírja soha nem vágyott a rivaldafényre, inkább segíteni akart a tudásával az embereken.

hirdetés
Claire Holt sosem akart színésznő lenni

A H2O egykori sellőlánya nem tartja magát egy átlagos szőkeségnek, hiszen mindig is előnyt élvezett nála a tanulás, és a mai napig nem hanyagolja el az új ismereteket. A hírek szerint egykor az ausztrál sorozatot is azért hagyta ott, hogy befejezhesse tanulmányait az egyetemen. A 24 éves színésznő, akinek a mosolyát ma már több ezer The Vampire Diaries rajongó a szívébe zárta, saját bevallása szerint soha nem készült színészi pályára, mindössze a véletlen hozta össze neki az első szerepét.

„Mindig is keményen tanultam, és az volt a lényeg, hogy jó jegyeket vigyek haza. Aztán jött a lehetőség, hogy szerepeljek egy televíziós reklámban, ami jó zsebpénzt hozott. Ennek ellenére nem erre az útra akartam lépni. Soha nem akartam színésznő lenni. Orvosnak készültem. A mai napig frissen tartom az agyamat. Sokat Sodokuzok a forgatási szünetekben, és a Scrabble játékban verhetetlen vagyok.” – mondta el egy interjú során a Rebekaht alakító lány.

Claire, aki a forgatáson jobban összemelegedett a bátyját alakító Joseph Morgannel, a kollégái szerint sem skatulyázható be a „buta szőke” szerepbe, bár meg kell hagyni, hogy alakítani tökéletesen tudja az elkényeztetett kistestvér karakterét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek