Starity

Selena és Justin március után összeházasodik?

2012. február 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin hamarosan tizennyolc éves lesz, és bennfentesek szerint alig várja idei szülinapját; március után szabadon feleségül veheti kedvesét, Selena Gomezt.

hirdetés
Selena és Justin március után összeházasodik?

A pár már egy éve minden nap bebizonyítja, hogy nagyon is összeillenek: romantikus séták, közös sajtómegjelenések, idilli vakációk – a mozgalmas és feszültségekkel teli dolgos hétköznapok után meg is érdemlik az együtt töltött boldog perceket.

Ráadásul annyira nagy a szerelem, hogy Justin el szeretné venni tizenkilenc éves kedvesét, a helyszín pedig nem lenne más, mint Mexikó; a Bors információi szerint Cabo egyik tengerpartján szeretnék kimondani a boldogító igent.

„Selena és Justin úgy érzi, együtt akarja leélni az életét, és nem akar tovább várni. Szeretnének összeházasodni az első pillanattól kezdve, Justin szülei viszont nem voltak elragadtatva az ötlettől, ezért nem adtak volna engedélyt, míg Justin kiskorú. Csupán egy hónap múlva viszont már ő dönthet” – nyilatkozta az ¡Hola! magazinnak Selena és Justin egyik ismerőse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek