Starity

Russell Brand máris exneje kiköpött másával randizgat

2012. február 08. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár válása után alig egy hónappal rögtön hírbe hozták egy színészhölggyel a nőcsábászt. Első választottja pedig nem más, mint a Katy Perryre nagyon hasonlító színésznő, Zooey Deschanel.

hirdetés
Russell Brand máris exneje kiköpött másával randizgat

Csaknem másfél év házasság után Katy és Russell december 31-én adták be a válókeresetet, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, és így tiszta lappal kezdték az újévet. Amíg Katy a munkába vetette magát, és igyekezett mosolyogni a kamerák előtt, addig exférje máris randizni kezdett, ráadásul nem is akárkivel: a pletykák szerint Zooey Deschanel amerikai színésznővel folytat titkos viszonyt.

Az 500 nap nyár című film sztárja és a The One That Got Away énekesnője között szemmel láthatóan nagyon nagy a hasonlóság; talán ezért választotta Zooey-t a nagy nőcsábász hírében álló Brand?

Deschanel állítólag napi több, pajzán szövegű vicces SMS-t is kap az angol humoristától, aki gőzerővel próbálja az ujja köré csavarni Katy hasonmását. A pletykákra okot ad az is, hogy Zooey három nappal Brandék válása előtt vált el férjétől, Ben Gibbardtól. Lehetséges, hogy Brand és Deschanel volt a két sztárpár válásának oka?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek