Starity

Courteney Cox nem szexelt válása óta

2012. február 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves színésznőt a Sirius XM műsorában faggatták érzéseiről és a tényekről, amelyekre őszintén válaszolt is.

hirdetés
Courteney Cox nem szexelt válása óta

Howard Stern műsorába volt hivatalos szerdán a színésznő, aki tavaly októberben vált el férjétől, a szintén színész David Arquette-től. A párosnak van egy közös lánya is, a hétéves Coco.

Mr Stern a színésznőt a magánéletéről faggatta, amire Courteney őszintén, ám kissé szomorúan válaszolt: „Egy srác sem hívott még azóta randira. Nem azt mondom, hogy nem vagyok rá kész, csak kissé idegessé tesz. Általánosságban nem nagyon szeretek kimozdulni.„

„Vannak szexuális érzéseim, és annak is van módja, hogy foglalkozzunk vele – folytatta. – Ideje, hogy kicsit tényleg kimozduljak, habár most nem könnyű emberekkel találkoznom. David óta nem volt egy férfi sem az életemben.”

Courteney azt is hozzátette, hogy férjét tiszteli, viszont jobb így külön nekik, jobban megértik egymást. Továbbá elmondta, hogy volt férje ösztönzi arra is, hogy nyitottabbá váljon, és új emberekkel ismerkedjen meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek