Starity

Eugenio Siller is tagadja Maite Perroni állítólagos esküvőjét

2012. február 12. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni jó barátja, Eugenio Siller is tagadja a színésznő és párja, Mane De La Parra állítólagos esküvőjének hírét.

hirdetés
Eugenio Siller is tagadja Maite Perroni állítólagos esküvőjét

Maite Perroni, mexikói színész-énekesnő több mint egy éve van együtt a mexikói énekessel, Mane De La Parrával. A tengertúlon nap mint nap arról ír a sajtó, hogy a sztárpáros már rég megtartotta az eljegyzést, és hamarosan itt az esküvő is. A sajtó szerint Mane New Yorkban találta meg a megfelelő gyűrűt kedvesének.

Ez a pletyka azonban hamis hírnek bizonyult, ugyanis a színésznő jó barátja, Eugenio Siller is tagadta a pletykát. „Mane egy csodálatos ember, nagyon kedves és intelligens. Elégedett vagyok vele! Örülök, hogy Maite megtalálta végre a boldogságot és a szerelmet!” – kommentálta Eugenio, akinek Maite olyan, mint egy kishúg

Az eljegyzés és az esküvő híre tavaly év vége óta kering a tengertúlon. Siller nemcsak kizárta, de ki is jelentette, hogy nem lesz esküvője Maiténak és Manénak, hiszen ha lenne, ő lenne az első, aki értesülne a ceremónia dátumáról.

„Nem lesz esküvő, ez színtiszta pletyka! Ha lenne, Maite már elmondta volna nekem, mert barátok vagyunk, sőt, mondhatni testvérek” – mondta Eugenio, aki együtt játszott Maite Perronival 2009-ben a Mi Pecadóban, majd hozzátette, Maite és ő napi szinten tartják a kapcsolatot, és mindent megbeszélnek egymással.

Legutóbb a színésznő is tagadta ezt a pletykát, a twitcamjében. „Az emberek túl sokat beszélnek, a legjobb lenne nem mindent elhinni, amit olvasnak és hallanak. Nem lesz esküvő, de nem is szakítottunk” – üzente Maite a rajongóinak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek