Starity

Madonna lánya is leborotválta a haját

2012. február 12. 09:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha és Willow Smith után Madonna lánya, Lourdes is megvált haja egy részétől, és félig kopasz fejjel mutatkozott New York utcáin.

hirdetés
Madonna lánya is leborotválta a haját

Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben a sztárok és lánygyerekeik körében a kopaszság a legújabb trend. Először az inkább botrányaival, mint tehetségével a címlapokon szereplő Ke$ha vált meg haja egy részétől, majd a sort Will Smith 11 éves lánya, Willow Smith folytatta.

Ezek után Madonna lánya, Lourdes sem akart kimaradni a mókából, és feje egy részén gyorsan végigtolta a hajnyírógépet, az eredményt pedig csütörtökön, New Yorkban meg is örökítette egy fotós.

A 15 éves lány még 2010 decemberében a blogjában azzal viccelődött, hogy talán kékre festi a haját, ám erről letett, mert édesanyja nem bólintott rá az ötletére. Most azonban a félig kopasz fejére nézve mindenkiben felmerülhet a kérdés, hogy akkor erre mégis áldását adta a pop királynője?


Lourdes új frizurája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek