Starity

Megasztár: idén a zsűri választja a döntősöket

2012. február 14. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a tavalyi szériában rengeteg meglepetés született a nézői szavazatok alapján, idén úgy döntöttek, a legjobb tizenkettőt inkább a zsűri választja majd ki.

hirdetés
Megasztár: idén a zsűri választja a döntősöket
Fotó: TV2

A nézők gyakran egyszerű szimpátia alapján küldik az SMS-eket a versenyzőkre, és sokszor figyelmen kívül hagyják a valódi énektudást és a tehetséget. Ezért is döntött úgy a csatorna, hogy idén nem bízza a közönségre a Megások sorsát, hanem a megújult zsűrivel szavaztatja meg, hogy ki kerülhet be az élő adásba a legjobb tizenkettő közé.

„A Megasztár folyamatosan változik, a formátummal együtt a szabály is gyakran megújul. Az előző szériákban volt, hogy a nézők, volt hogy a zsűri döntött a legjobbakról. Idén visszakanyarodtunk ahhoz a megoldáshoz, hogy a zsűri választja ki azt a tizenkettő énekest, akik aztán az élő adásokban bizonyítják a tehetségüket” – nyilatkozta a TV2 szóvivője a Blikknek.

Az előző szériában már a legjobb 24 versenye is élőben került közvetítésre, így viszont ezt az adást is előre felveszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek