Starity

Meisa Kuroki és Jin Akanishi örök hűséget fogadott

2012. február 17. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meisa Kuroki és Jin Akanishi családi körben esküdtek meg, amit különböző fogadalmakkal is megerősítettek.

hirdetés
Meisa Kuroki és Jin Akanishi örök hűséget fogadott

Pár napja még csak találgatások folytak Meisa Kuroki és Akanishi Jin házasságát illetően. Ám mára már biztosak lehetünk benne, hogy japán egyik két leghíresebb sztárja egybekelt.

Japán egyik hírműsorának, a Tudou-nak a riportere meglátogatta Meisa családját, Okinawaban. Természetesen a Jinnel való házasságáról kérdezték a Kuroki családot.

„Én is korán házasodtam, a kicsi unokám is ezt tette, bár ebben a világban ez már nagyon furcsának számít. Én áldásomat adtam rájuk!” – mondta az énekesnő nagymamája.

Az esküvő kilétéről nincs sok információ, csupán annyit árultak el a meghívott vendégek, hogy kis, családi körben mondták ki a boldogító igent, és fogadalmakat is tettek egymásnak.

„Én, Akanishi Jin házasságot kötök az itt megjelent Meisa Kurokival, még keményebben fogok dolgozni, ezentúl mindig lesz mellettem valaki akit szeretni, és akihez ragaszkodni fogok” - ismertette fogadalmát Akanishi.

„Én, Meisa Kuroki házasságot kötök az itt megjelent Akanishi Jiinnel, bár sok bonyodalmat hoztunk, de így vagyunk a legboldogabbak. Keményen fogok dolgozni a karrieremen, de a magánéletemen még jobban” – vallotta Meisa.


Meisa Kuroki nagymamájával készült riport

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek