Starity

Megérkezett Taylor Swift új videoklipje

2012. február 15. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a bájos countryénekesnő új kisfilmje, a The Civil Wars közreműködésével készült Safe & Sound. A videoklipet az MTV-n mutatták be tegnap.

hirdetés
Megérkezett Taylor Swift új videoklipje

A már hatszoros Grammy-díjas Taylor Swift december 23-án mutatta be a The Hunger Games (Az éhezők viadala) egyik filmbetétdalát, a Safe & Soundot. A The Civil Wars közreműködésével készült kislemez a megjelenése után nem sokkal már elérte az első helyet az amerikai iTuneson.

Az énekesnő által írt szerzeményhez videoklipet is forgattak, melynek a premierje február 13-án volt az MTV-n. A komor hangulatú kisfilmben Taylor egy kopár erdőben barangol és énekel, miközben néha feltűnik a The Civil Wars-duó is egy szobában.

A videoklip képi világa tökéletesen illik a – Mean énekesnőjétől nem megszokott – sötét hangulatú dalhoz. A Safe & Sound egyébként nem az egyetlen szám, amellyel Taylor szerepel a The Hunger Games soundtrackjén, mivel a filmbetétdalok között helyet kap még az énekesnő Eyes Wide Open című dal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek