Starity

Porcelain Black búcsút mondott régi frizurájának

2012. február 15. 12:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Porcelain Black már régebben megunta régi hajszínét, kék hajjal is láthattuk, most viszont vörössel hódít.

hirdetés
Porcelain Black búcsút mondott régi frizurájának

Senki sem gondolta volna fél évvel ezelőtt, hogy Porcelain Black lecseréli a védjegyévé vált félig fekete, félig szőke hajkoronáját, és immáron vörös démonként hódít. Egy rajongója sem tudta volna megjósolni a merész tettét, viszont sokakban kételyt ejtett, de a többség egész jól fogadta a hirtelen változását.

A Grammy-díj-átadón láthattuk először vörös hajjal tündökölni, majd folytatta a hivatalos Twitter-profilján a képáradatot, amelyen már vörös hajjal láthatjuk, de azt biztosan állíthatjuk, hogy a hajszínén kívül semmi nem változott, a stílusa is a régi maradt, illetve gőzerővel dolgozik több híres előadóval, és nagyszerű producerével, RedOne-nal a debütáló albumán, amit előreláthatólag még 2012-ben ki is adnak.

Az albumon olyan slágerek fognak visszaköszönni, mint a kemény This Is What Rock n' Roll Looks Like vagy a bulisabb Naughty Naughty, és ezek mellett sok saját szerzeményű szám is.


Porcelain Black immáron az új hajkoronájával

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek