Starity

Chris Brown visszatérésének sokan nem örülnek

2012. február 15. 15:03   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei díjkiosztó nemcsak a nagyszerű produkciókról és Whitney Houston haláláról szólt, hanem Chris Brown sokak szerint meg nem érdemelt fellépéséről is.

hirdetés
Chris Brown visszatérésének sokan nem örülnek

Talán sokan emlékeznek arra, ami csaknem pontosan három évvel ezelőtt történt Rihanna és Chris Brown között, és azóta a fiatal énekesnek igen nehéz az élete, hiszen rengeteg támadás éri nemcsak Rihanna rajongóitól, hanem számos hírességtől, aminek hangot is adnak, mint például a legutóbbi Grammy-díj-kiosztón, ahol többek között Miranda Lambert, Jack Osbourne, Michelle Branch és Eric Stonestreet is hangot adott nemtetszésének.

Wil Wheaton ezt nyilatkozta: „Mindenkinek el kellene olvasnia a rendőrségi jelentést arról, mit tett Brown Rihannával, úgy látszik, elég sokan elfelejtettétek!"

Chris ezt nem hagyhatta szó nélkül, ezért kommentálta is az eseményeket a Twitteren keresztül, ám azt később letörölte. „Utáljatok, amennyire csak akartok, mert kaptam egy Grammyt. Na, ez az ultimate fu** off!” – csiripelte az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek